Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

KVV HZ - OPGLABBEEK

VOORBESCHOUWINGPlaceholder image

Zondag 26 maart 2023

Placeholder image

We beginnen dit weekend aan wedstrijd 26. Na de blammage van verleden week kunnen we nog steeds mikken op de 5e plaats maar moeten we tegelijkertijd ook achteruit kijken naar plaats 14. Door het feit dat in de nationale reeksen in 3e afdeling KVK Beringen en Schoonbeek-Beverst op degradatie plaatsen staan heeft dat ook gevolgen in de Provinciale reeksen.
Dat zou betekenen dat in de beide reeksen 2e provinciale de 14e gerangschikten rechtstreeks degraderen. In onze reeks is dat Opglabbeek dat momenteel 25 punten heeft, 11 punten minder dan KVV HZ. Met nog 5 wedstrijden te gaan zijn er dus nog 15 punten te verdienen. Ik weet dat er nog veel moet gebeuren om nog ingehaald te worden in de rangschikking maar laat Opglabbeek nu juist de tegenstander zijn dit weekend. Bij winst komen we dan op 39 punten en zijn we dus mathematisch gered. Bij verlies nadert Opglabbeek tot op 8 punten. KVV HZ heeft nog een zwaar programma met nog 3 thuis wedstrijden (Mechelen, Anadol en RC Peer) en 1 uit wedstrijd in Lindelhoeven. Opglabbeek heeft nog 2 thuis wedstrijden (Leopoldsburg en Lindelhoeven) en 2 uit wedstrijden (Gruitrode en Hamont 99). Ik weet dat er nog vele "als dan" gevallen zijn maar laten we maar best de wedstrijd zondag winnen en dan is ook alle twijfel weg. Dan kunnen de resterende wedstrijden ontspannen en zonder druk afgewerkt worden en wie weet komt de 5e plaats dan wel in zicht!
Coach Erhan kan voor deze wedstrijd geen beroep doen op de geschorste Ketels Tommy maar recupereert wel Leroy Schuyten die zijn rode kaart straf heeft uitgezeten en Matties Lemmens die terug wedstrijdfit is.

De Selectie:

Raf Goossens, Gianni Girardi, Leroy Schuyten, Ward De Leger, Gwen Vaes, Matties Lemmens, Jef Cuypers, Dennis Clerix, C├ędric Vialatte, Jens Baeten, Arne Pallen, Dries Jannes en Maxim Aerts.
Na de wedstrijd van de reserven worden nog 2 spelers aan de selectie toegevoegd.Onze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters