Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

KVV HZ - OPGLABBEEK

VOORBESCHOUWINGPlaceholder image

Woensdag 12 april 2023
Inhaalwedstrijd van 26 maart

Placeholder image

Coach Erhan kan voor deze wedstrijd geen beroep doen op de geschorste Ward De Leger. Ook Leroy Schuyten (Verlof) en Maxim Aerts (werk) zijn onbeschikbaar.

De Selectie:

Raf Goossens, Gianni Girardi, Giel Deboutte, Tommy Ketels, Matties Lemmens, Gwen Vaes, Jef Cuypers, Dennis Clerix, C├ędric Vialatte, Jens Baeten, Arne Pallen, Dries Jannes, Umut Sezen en Angelo Leocata.

Vanavond wordt de inhaalwedstrijd tegen opglabbeek gespeeld. Door het feit dat in de nationale reeksen in 3e afdeling Schoonbeek-Beverst zich ondertussen gered heeft betekent dat de beide 14e gerangschikten in 2e provinciale de eindronde spelen voor het behoud. In onze reeks is dat Opglabbeek dat momenteel 26 punten heeft, 10 punten minder dan KVV HZ. Met nog 4 wedstrijden te gaan zijn er dus nog 12 punten te verdienen. Om mathematisch zeker te zijn moet er vanavond "iets" gehaald worden. Bij winst of een gelijkspel zijn we zeker van een verleng verblijf in 2e provinciale. Bij verlies nadert Opglabbeek tot op 8 punten. KVV HZ heeft nog een zwaar programma met nog 2 thuis wedstrijden (Anadol en RC Peer) en 1 uit wedstrijd in Lindelhoeven. Opglabbeek heeft nog 1 thuiswedstrijd (Lindelhoeven) en 2 uit wedstrijden (Gruitrode en Hamont 99). Ik weet dat er nog vele "als dan" gevallen zijn maar laten we maar best de wedstrijd minstens een punt halen en dan is ook alle twijfel weg. Dan kunnen de resterende wedstrijden ontspannen en zonder druk afgewerkt worden.

Onze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters