Placeholder image

Zaterdag 4 september

Aftrap: 19:30

VERSLAG

Zoals verwacht ging de thuisploeg erg fel van start. Toch lieten we ons toch verassen en slaagde Stal er in om vroeg op voorsprong te komen. Het was Caliskan die in de 11e minuten de 1 - 0 scoorde. Koud gepakt noemen ze dat. Gelukkig was KVV niet erg onder de indruk en bleef goed mee voetballen. De ploeg bleef zoeken naar de zwakke punten bij de thuisploeg. Dat duurde niet al te lang want in de 25e minuut hingen de bordjes weer gelijk dank zij een doelpunt van Arne Pallen. KVV domineerde nu de wedstrijd en dat loonde want in de 38' bracht Ricardo Casas KVV op voorsprong. Dat was ook meteen de ruststand.
De 2e helft nam KVV meteen het commando en ging op zoek naar een grotere voorssprong. De kansen kwamen er ook maar de afwerking wilde nog niet goed lukken. Dat ene doelpunt voorsprong gaf de thuisploeg natuurlijk hoop op een eventuele gelijkmaker. De verdediging liet zich echter niet verassen. In de 75e minuut zorgde Arne Pallen met zzijn 2e doelpunt voor de beslissing en was de wedstrijd meteen gespeeld.
Al bij al een verdiende zege voor KVV, alleen mocht de voorsprong wat groter geweest zijn gezien het aantal kansen die er toch waren.