Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

Woensdag 3 maart 2021

DANKJEWEL AAN AL ONZE VOETBALVRIJWILLIGERS!

Elke dag opnieuw staan vele voetbalvrijwilligers klaar om zich volledig te geven voor hun favoriete voetbalclub. De ene staat in voor het wassen van de truitjes na de wedstrijd, de ander voor het onderhoud van het voetbalveld… Sommigen hebben wat meer tijd dan anderen, maar toch is één ding zeker: allemaal doen ze dit met heel veel passie en liefde!


BEDANKT SUPERVRIJWILLIGERS!

Voetbal Vlaanderen wenst alvast iedereen te bedanken die zich zowel voor als achter de schermen inzet voor zijn of haar voetbalclub! Wij doen ook een warme oproep om de vrijwilligers van jullie voetbalclub eens extra in de bloemetjes te zetten tijdens de week van 28 februari tot en met 7 maart! Want zonder vrijwilligers is er geen voetbal.

DEEL HET VERHAAL VAN DIE ONMISBARE VOETBALVRIJWILLIGER

Heb jij leuk verhaal over een voetbalvrijwilliger die het verdient om eens extra in de picture te staan? Klik dan op de titel en vul dan het formulier onder deze titel in.

Of deel een leuk beeld via sociale media en gebruik hiervoor de hashtags #vrijwilligersweek, #bedanktvrijwilligers en #daarisem. Verlies tijdens deze week zeker onze sociale mediapagina’s niet uit het oog. Want wie weet verschijnt de vrijwilliger van jouw voetbalclub wel met zijn/haar foto of verhaal op één van onze communicatiekanalen.

SPORTVRIJWILLIGER VAN GOUDWAARDE IN HLN

Verder kan je ook foto's insturen naar HLN waar ze op een jullie vrijwilligers kunnen pronken op een echte "photowall"!

Onze Partners

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters