Kompetitie - Wedstrijd 12

Zondag 19 november 2022

Aftrap: 19:30

VERSLAG

KVV HZ moest deze zaterdag avond de verplaatsing maken naar Hamont. De Coach moest stevig puzzelen om zijn selectie samen te stellen. Vooral in het middenveld waren de problemen groot. Gwen Vaes en Cédric Vialatte waren geschorst, Ward de Leger gekwetst en zeker out tot na de winterstop. Maxime Aerts en Angelo Leocata hebben deze week niet kunnen trainen met vervelende pijntjes maar kwamen noodgedwongen toch aan de aftrap. Ook Ricardo Casas is nog niet 100% wedstrijdfit maar ging toch mee op de bank. Dries Jannes en Jef Cuypers zullen eveneens dit jaar niet meer kunnen spelen.

KVV HZ zal aan de wedstrijd beginnen met een onuitgegeven middenveld bestaande uit Angelo Leocata, Umit Sezen, Tommy Ketels en Dennis Clerix. Maar de ploeg blijft strijdvaardig en zal er alles aan doen om een mooi resultaat te behalen.

Mening Het Belang van Limburg:

Hamont begon sterk aan de partij en dat leverde een vroeg doelpunt op van Tijskens, op aangeven van Baerts. Diezelfde Baerts zou op het half uur een vrije trap rond de muur in doel draaien: 2-0. En het kon niet op voor de thuisploeg, want Schetz duwde de 3-0 na een rebound binnen. Een overdreven ruststand, vermits bezoeker Baeten een strafschop miste. Heusden-Zolder kwam sterk uit de kleedkamer, maar meer dan de aansluitingstreffer via Pallen zat er niet meer in.