Zaterdag 15 oktober 2022

Aftrap: 19:30

VERSLAG

De mening van onze T1 Erhan:

De jongens hebben 2e helft karakter getoond. Na 53 minuten kwamen 2-0 achter, maar geen enkel moment de moed opgegeven. Met doelpunten van Leroy Schuyten (69') en Maxiem Aerts (75') was de stand weer gelijk. Op 2 minuten voor affluiten scoorde Ricardo Casas nog de 2-3.

Mening Het Belang van Limburg:

Met twee doelpunten van Hermans leek Stal Sport op weg naar een tweede zege. Na twee stilstaande fasen tekenden de Heusdense centrale verdedigers Schuyten en Aerts echter voor de 2-2. Kapitein Casas - niet helemaal fit - viel in en had op aangeven van Clerix zelfs het laatste woord: 2-3

Man van de match:

Top team dat een 2 - 0 omzet naar een 2 - 3 overwinning is dan ook terecht collectief man (ploeg /team)van de week . Dikke proficiat aan de ploeg , staf en suporters