RESERVEN

STAF

HOOGTEPUNTEN

VERSLAG

KVV is er niet in geslaagd om de 3 punten thuis te houden. Peer en Bolderberg wonnen wel hun wedstrijd en springen over KVV. Er is nog een klein kansje voor het behalen van de 5e plaats, als Bolderberg en Peer volgende week in een onderling duel gelijk spelen en KVV wint in Grote Heide.
Coach D'Amires kon geen beroep doen op de geel geschorste Gwen Vaes. De licht gekwetsten Klevin Sagang en Jens Baeten waren onzeker. Leroy Schuyten en Muhammet Simsek stonden aan de aftrap.
Bij de aftrap waren de zenuwen bij de thuisploeg duidelijk merkbaar. Dat verbeterde er niet op toen Park Houthalen al na 8 minuten op voorsprong kwam via Ospitalieri die een strafschop mocht trappen en die kans niet liet liggen. KVV herpakte zich snel en in de 33e minuut maakte Arne Pallen er 1 - 1 van (zijn 20e doelpunt van het seizoen). De wedstrijd ging goed op en af en iedereen dacht dat 1 - 1 de ruststand zou zijn, maar in de slotseconden scoorde Bieniek op een diefje nog de 1 - 2.
De 2e helft stond KVV voor de moeilijke opdracht om nog 2 doelpunten te maken. De thuisploeg probeerde wel maar toen Grossi in de 65e minuut er 1 - 3 van maakte was het duidelijk dat KVV geen overwinning ging boeken. Het bleef uiteindelijk 1 - 3.
KVV moet nu dus hopen dat Bolderberg en Peer in een onderling duel gelijk spelen en zelf gaan winnen in Grote Heide.