RESERVEN

STAF

HOOGTEPUNTEN

VERSLAG

Vandaag stond de dorpsderby tegen Anadol op het programma. De winnaar zou een uitstekende zaak doen in de strijd voor een eindrondeticket.
Buiten de gekende afwezigen was nu ook Lemmens Matties er niet bij. Zijn plaats werd ingenomen door het 18 talent Cédric Viallatte.
In de 1e helft werd er vlot gescoord. Anadol kwam 2 maal op voorsprong, in de 11e minuut via yazgan en in de 24e minuut via Hasan Bilican. Maar de thuisploeg scoorde telkens snel tegen via Mehmet Simsek in de 20e minuut op strafschop en de 25e minuut via Dries Jannes. KVV ging zelfs met een 3 -2 voorsprong rusten dank zij een doelpunt op het half uur van Ward De Leger.
In de 2e helft maakte Jens Baeten er na 3 minuten 4 - 2 van. Anadol was aangeslagen en de thuisploeg liep nog verder uit via Jens Baeten in de 67e minuut en via Cédric Viallatte in de 84e minuut.