Placeholder image

Zaterdag 27 november

Aftrap: 20:00

VERSLAG

Deze avond hadden we na lange tijd nog eens een zaterdagavond wedstrijd. We kregen voor deze wedstrijd Racing Peer op bezoek dat de laatste weken goed op dreef was. Bij KVV HZ zaten T1 Enzo D'Amires en T2 Gert Swennen na hun positieve Covid avontuur.
KVV HZ moest aan de wedstrijd beginnen zonder Ward De Leger en Leroy Schuyten (beiden geel geschorst). Ook Mehmet Simsek was er niet bij wegens Privé omstandigheden evenals doelman Stef Bloemen. De staf moest dus wat wijzigingen doorvoeren in het elftal. Zo stond Gianni Girardi terug in het doel, Brent Gilissen en Jens Baeten kwamen in de plaats van Ward De Leger en Mehmet Simsek, Rob Wijnen nam de plaats in van Leroy Schuyten.
In de 1e helft was Racing Peer veruit de gevaarlijkste ploeg. Zonder de parades van thuisdoelman Girardi - hij slikte slechts één doelpunt van Swerts - was de tweede helft overbodig geweest.
De 2e helft van de thuisploeg was een stuk beter. Daar maakte onze topschutter Arne Pallen dankbaar gebruik van om in de 65e minuut de gelijkmaker te scoren, zijn 11e doelpunt van het seizoen. De wedstrijd leek onbeslist te gaan eindigen, maar daar dacht Diego Do Ceu anders over en trok in de 78e minuut Peer alsnog over de streep: 1-2.
In de 81e minuut moest Giel Schepers met een hamstringverrekking vroegtijdig naar de kant. Geen punten dus voor KVV en volgende week staat er weer een straffe tegenstander op het menu. Zaterdag avond wacht de 2e in het klassement Park Houthalen ons op.