Placeholder image

Zondag 14 november

Aftrap: 14:30

VERSLAG

Deze namiddag stond alweer een nieuwe thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander was Thes Sport B dat via de eindronde gepromoveerd was en het tot nu toe uitstekend deed. Bij winst sprong KVV over Thes in de rangschikking.
KVV moest het doen zonder coach Enzo D'amires die in laatste instantie forfait moest geven wegens ziekte. Zijn plaats op de bank werd ingenomen door T2 Gert Swennen. De ploeg werd op 1 plaats gewijzigd tegenover verleden week. Gwen Vaes kwam uit schorsing en nam zijn plaats weer in. Daardoor verhuisde Maxim Aerts naar de bank. Ook op de bank zaten Brent Gilissen en Leroy Schuyten die uit blessure kwamen. Bijna iedereen is terug fit, enkel Ricardo Casas is nog niet hersteld.
De 1e helft verliep met wisselende kansen. Het waren de bezoekers die in de 18e minuut 0 - 1 voorkwamen dank zij Dries Moons. De thuisploeg liet niet betijen en na enkele missers was het in de 25e minuut toch prijs toen Ward De Leger de bordjes weer gelijk hing. Nog wat later In de 33e minuut scoorde topschutter Arne Pallen de 2 - 1 maar KVV kon die voorsprong niet vasthouden tot aan de rust. In minuut 44 was het de onvermijdelijke Ward Binnemans die de 2 - 2 ruststand op ket scorebord bracht.
In de 2e helft waren de kansen iets minder en de wedstrijd leek op een 2 - 2 gelijke stand af te stevenen. Maar dat was zonder topschutter Arne Pallen gerekend. In de 86e minuut kreeg de thuisploeg een hoekschop. De bal werd voor doel gebracht en daar profiteerde Arne Pallen van een communicatiefout tussen 2 thes-spelers om de 3 - 2 binnen te werken. De bezoekers konden geen vuist meer maken en zo bleven de 3 punten aan de Nieuwe Dijk.
KVV schuift dus langzaam maar zeker op naar de top-5. Volgende week spelen we zaterdagavond om 19:30 in Reppel. Hopelijk is de KVV trein nu echt goed vertrokken en kunnen de supporters weer genieten van het voetbal.