Placeholder image

Zondag 26 september

Aftrap: 15:00

VERSLAG

Coach Vandebroek moest weer sleutelen aan de ploeg. Tommy Ketels en Sacha Vasic liepen verleden averij op en moesten vervangen worden in de selectie. In hun plaats kwamen Ward de Leger en Rob Wijnen in de basis. De 3 bankzitters werden aangeduid na de wedstrijd van de reserven. De keuze viel op Emre Demirsatan, Hendrik Schoofs en Giel Schepers.
Over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn. KVV speelde een draak van een wedstrijd. Het spel draaide totaal vierkant. Slechte passen, rommelig voetbal, mislukte combinaties, kortom slecht voetbal. Het  toch zwakke Turkse profiteerde van de situatie en kwam in de 20e minuut op voorsprong via Ince. KVV nu wakker geschud? Nee hoor, ze bleven de slordigheden opstapelen en zo werd de rust bereikt bij een 0 - 1 achterstand.
Tot overmaat van ramp moest de coach weer een gekwetste speler vervangen. Klevin Sagang moest met knieproblemen passen, in zijn plaats begon Giel Schepers aan de 2e helft. De 2e helft bracht niet veel beterschap. Kvv kwam niet in zijn gewoon spel en bleef de slordigheden opstapelen. En weer profiteerden de bezoekers hier van om te scoren. In de 56e minuut maakte Kürkaz er 0 - 2 van. Game over dacht iedereen te meer dat het niet echt beterde tot plots er toch een doelpunt uit de lucht viel. In de 83' scoorde Ward De Leger de aansluitingstreffer. KVV had dus nog 7 minuutjes om de gelijkmaker te scoren. Het leek echter niet te lukken tot in minuut 90 het wonder toch grschiedde. Arne Pallen scoorde op de valreep nog de gelijkmaker.
Een wedstrijd om vlug te vergeten en blij zijn met een puntje. Hopelijk vinden de spelers hun normale spel terug. Zaterdagavond ontvangen we dan Hamont 99 in de groupceyssensarena.