Placeholder image

Zaterdag 18 september

Aftrap: 19:45

VERSLAG

Zaterdagavond stond er weer een derby op het programma. Ditmaal waren de buren uit Paal-Tervant de tegenstander. In de voorbereiding was er reeds een confrontatie tussen beide ploegen in het kader van de Beker van het Gewest. De wedstrijd eindigde toen op een 1 - 1 gelijkspel.
Coach Vandebroek had zijn ploeg bijeen gepuzzeld gekregen. Hij startte met Vasic Sacha in de spits en ook Sagang Klevin begon in de basis.
De 1e helft was niet veel soeps. De thuisploeg speelde praktisch uitsluitend met lange ballen. KVV Geraakte niet op dreef en konden hun beste spel maar niet vinden. Beide ploegen gingen dus de pauze in met een 0 - 0 stand.
Net zoals de vorige week, al weer sloeg het noodlot toe. Vasic Sacha bleef gekwetst in de kleedkamer. In zijn plaats kwam Demirsatan Emre die overgekomen was van Stal Sport en meteen zijn eerste selectie had gekregen. KVV begon het best aan de 2e helft en nam de wedstrijd in handen. Dat lukte zeer aardig en in minuut 48 was het al prijs. Man in vorm Gilissen bracht de bezoekers op voorsprong. De thuisploeg deed een schuchtere poging op zoek naar de gelijkmaker maar veel stelde dat niet voor. KVV had het commando nu voledig in handen scoorde telkens op de juiste moment een doelpunt. In de 67e minuut verdubbelde Simsek Mehmet de voorsprong. De bezoekers op rozen dus en toen Pallen Arne ook nog de 0 - 3 binnen legde (minuut 75). Wedstrijd gespeeld dus, maar geen clean sheet voor Girardi want Paal-Tervant kon toch nog tegen scoren via Huysmans Jeroen in de 81e minuut. Het laatste woord was echter voor Brent Gilissen die in de 84e minuut de 1 - 4 eindstand op het bord trapte.
Dik verdiende overwinning met een ploeg die er echt voor gaat, maar jammer genoeg de gekwetsten nog met 2 eenheden zag toenemen (Vasic Sacha en Ketels Tommy) zodat de teller voorlopig op 11 staat. Coach Vandebroek hoopt tegen volgende zondag toch enkele spelers te recuperen want dan staat er weer een derby op het programma. We krijgen dan Turkse FC als tegenstander in de groupceyssenArena.