Placeholder image

Zaterdag 10 oktober

Aftrap: 19:30

Verslag

Never change a winning Team zal T1 Peter Vandebroek gedacht hebben. Toch moest hij de ploeg op 1 plaats verwisselen. Doelman Olivier Pauwels had zich ziek gemeld en werd in het doel vervangen door Stef Bloemen.

Het werd een leuke en aangename wedstrijd tussen 2 ploegen die mekaar waard waren. De meeste en beste kansen waren voor KVV H-Z. Er was een uitstekend keepende Vanhumbeeck nodig om een doelpunt te vermijden. Aan de andere kant had doelman Bloemen minder werk, maar ook hij hield voorlopig zijn netten schoon. Zo werd de rust dan ook bereikt met een 0 - 0 stand.

Foto's Facebook K ESK Leopoldsburg

KVV begon aan de 2e helft met een noodgedwongen wissel. Leroy Schuyten had op het einde van de 1e helft een kwetsure opgelopen. De ernst zal dinsdag op training moeten blijken. Hopelijk valt het mee en kan hij ook de volgende wedstrijd gewoon meespelen centraal achteraan samen met Tommy Ketels die gisteren een dijk van een wedstrijd speelde. Ondertussen had KVV H-Z al lang de score moeten geopend hebben maar thuisdoelman Vanhumbeeck was vooralsnog niet te kloppen. In minuut 72 moest hij zich uiteindelijk toch gewonnen geven. Hoekschop voor de bezoekers, de bal werd door de volledig vrij staande Jens Baeten onhoudbaar binnen gekopt.

De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker maar ook doelman Bloemen keepte een sterke wedstrijd en kon zijn netten schoon houden. Zo bleef het 0 - 1 en won KVV H-Z zijn 3e wedstrijd op rij.

KVV heeft de laatste weken het goede ritme gevonden, met een goede organisatie en veel inzet. Volgende week zondag ontvangen we in de groupceyssens arena Stal Sport, de hekkensluiter in de actuele rangschikking. Aftrap om 15:00!

Wedstrijd fase per fase

Vervanging

J. Baeten

Rodrique Vansnick

KVV H-Z

Bij de bezoekers wordt nog een vervanging doorgevoerd. Jens Baeten verlaat het veld. Rodrique Vansnick komt in de plaats.

KVV H-Z

Bij de bezoekers wordt nog een vervanging doorgevoerd. Ricardo Casas komt er af en wordt vervangen door Arne Pallen

minuut 84

0 - 1

Jens Baeten
KVV H-Z

Doelpunt voor de bezoekers. Een hoekschop belandt bij de volledig vrij staande Jens Baeten, die onhoudbaar binnen kopt.

minuut 72
Vervanging

Jef Geys

Halil Demirel

Bij de thuisploeg verlaat Jef Geys het terrein. In zijn plaats komt Halil Demirel

minuut 71
Vervanging

Ivan Mateso

Kuta Niayingwanda

Wissel bij de thuisploeg, Ivan Mateso verlaat het veld. Kuta Niayingwanda komt in de plaats