Zondag 12 maart 2023

Aftrap: 15:00

VERSLAG

De mening van onze T1 Erhan:

De opwarming verliep ver van ideaal. We kwamen niet in wedstrijd modus door de omstandigheden die we best intern houden. Wel chapeau voor iedereen dat we toch de klik hebben gemaakt bij het buiten gaan.
Vanaf de eerste minuut zijn we baas geweest tegen een Stal Sport die al mentaal gedegradeerd lijkt. Zij hebben op geen enkel moment een vuist kunnen maken tegen ons.
In de eerste helft hebben we bij momenten heel goed kunnen combineren en de 3-0 aan de rust had nog meer kunnen zijn.
De 2e helft had ik gevraagd om zo snel mogelijk de 4e te maken en de match te beslissen, wat de jongens ook hebben gedaan. Na de 4-0 hebben we gas terug genomen waardoor Stal nog de eerredder kon scoren. Tegen het einde hebben we nog een pak kansen laten liggen wat wel jammer is.
Al bij al een gemakkelijke zege. Het zal volgende week iets anders zijn op verplaatsing bij de ambitieuze Turkse Rangers.

Mening Het Belang van Limburg:

Heusden-Zolder was enkele maten te groot voor Stal Sport. Halfweg stond het 3-0 via een intikker van Viallatte, nadat Pallen een collectieve aanval afrondde en Viallatte uit de omschakeling scoorde. Na de vroege 4-0 van Pallen in de tweede helft ging de thuisploeg in spaarmodus, waarop Deelkens de eer nog redde.

Man van de match

Man van de match was Ward De Leger die de hele wedstrijd heerste en alom tegenwoordig was op het middenveld!