Zaterdag 4 maart 2023

Aftrap: 19:30

VERSLAG

De mening van onze T1 Erhan:

De eerste 20' waren we niet scherp genoeg tegen een gretig As-Niel die ons op dat moment overklaste. Na de 2-0 zijn we wakker geschoten. Hoog druk, duels winnen, snellere bal circulatie, kwaliteit in passing resulteerde in 4 goede kansen waarvan we 1 konden verzilveren. 2-1 aan de rust.
In de 2e helft hebben de jongens er nog een tandje bij gestoken en waren we heer en meester. As-Niel kon ons niet meer aan, we creëerden kans op kans en uiteindelijk zijn we er op en er over gegaan. 2-4! Een super sterke prestatie van de ploeg!!

Mening Het Belang van Limburg:

As-Niel opende sterk met schitterend voetbal en twee doelpunten binnen het kwartier. Dom balverlies leidde de 2-1 van Vaes in, waarna de wedstrijd kantelde. Heusden-Zolder kreeg vleugels en bij de thuisploeg stortte de boel in. De Leger, Pallen en Baeten zorgden voor de 2-4-eindstand.

Man van de match:

Man van de match Cédric Vialatte. Cédric speelde een erg sterke wedstrijd en werd dan ook verdiend verkozen tot de man van de match!