Zondag 29 januari 2023

Aftrap: 14:30

VERSLAG

De mening van onze T1 Erhan:

Het werd een zeer tactisch wedstrijd. Niet de mooiste maar wel met veel inzet en concentratie. KVV HZ kwam al snel op voorsprong. Een sterke actie van Dennis Clerix die de achterlijn haalde.  Zijn voorzet bereikt Arne Pallen die de bal achter zijn steunbeen in doel devieerde. Hamont, sterk in de omschakeling, kreeg 1 goede kans die ze misten.

We kregen het zelfde spelbeeld in de 2e helft. In minuut 79 konden we een al onderscheppen en Jef Cuypers diep sturen. Hij rondde een individuele actie sterk af, 2-0 en match gespeeld!

We behaalden een mooie 9 op 9 na Nieuwjaar. Nu moeten de voetjes op de grond blijven, hard werken voor de moeilijke match volgende week in Gruitrode, de nieuwe leider in onze reeks.

Mening Het Belang van Limburg:

Gesloten match, waarin de thuisploeg aan 100 procent afwerkte en Hamont de schaarse mogelijkheden niet benutte. Na heerlijk voorbereidend werken van de kappende Clerix legde Pallen de 1-0 van achter het steunbeen in doel. Cuypers verdubbelde de score op een counter.

Man van de match

Man van de match was Jefke Cuypers die de wedstrijd beslistte met een mooie persoonlijke actie, waaruit hij de 2 - 0 scoorde!