Zondag 15 januari 2023

Aftrap: 19:30

VERSLAG

De mening van onze T1 Erhan:

We begonnen eigenlijk al met een 0-1 achterstand aan de match want in Minuut 2 al trappen we de bal tegen hun spits en de bal gaat binnen. De reactie van de groep was zeer sterk. Veel balbezit en vele mooie kansen bijeen gevoetbald. Bij de zoveelste aanval wordt Jens gehaakt in de 16m. Penaltie en Arne laat die kans niet liggen en trapt de bal feilloos binnen.
Net voor rust komen we weer op achterstand. Het Leek ons verdacht op buitenspel, en zeer onterecht qua spelbeeld.

In de 2e helft zijn we verder gegaan op ons elan. We Hebben mentaliteit getoont en uiteindelijk nog 2 maal gescoord via Jens Baeten en Arne Pallen.

Al bij al een verdiende overwinning waardoor we met vertrouwen kunnen toe werken naar de wedstrijd zaterdag in Louwel.

Mening Het Belang van Limburg:

Verdiende zege voor de thuisploeg. Toch kwam Elen twee keer op voorsprong via Schoonbroodt, die dankzij hoge Elense druk profiteerde van slecht wegwerken van Girardi en van onsecuur verdedigen. Pallen (met een elfmeter) en Baeten (na een heerlijke individuele actie) stelden twee keer gelijk. Uiteindelijk beslechtte Pallen het pleit met een ‘spitsengoal’.