Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

Maandag 22 mei 2023

bron: Het Belang van Limburg

eindverdicten in de eindrondes

De eindrondes zijn achter de rug. Door het feit dat FC Eksel en Torpedo Hasselt de finale spelen van de interprovinciale eindrondes, uiteindelijk gewonnen door Eksel, zijn er 3 extra stijgers, 1 in 2e prov, 1 in 3e prov en 1 in 4e prov. Ook omdat Herderen-Millen (2e prov) en Henis (3e prov) voor volgend seizoen geen eerste ploeg meer inschrijven komen er extra stijgers.

2e PROVINCIALE
Gruitrode promoveert als winnaar van de finale tegen Turkse Rangers maar de Rangers promoveren mee dank zij het feit dat de interprovinciale finale tussen FC Eksel en Torpedo Hasselt altijd een Limburgse winnaar krijgt
Opglabbeek zakt naar 3e prov.

3e PROVINCIALE
Kattenbos Sport en Stokkem VV zijn de winnaars van de finales en promoveren naar 2e prov. Omdat Herderen-Millen effectief niet meer van start gaat in tweede en er een Limburgse club een promotieticket pakt in de interprovinciale eindronde promoveren ook de 2 verliezers (Maasland NO A en KMR Biesen A) naar 2e prov.

4e PROVINCIALE
HW Zonhoven (4A), KMR Biesen B (4B), Zutendaal A (4D) en Winterslag (4D) Promoveren naar 3e. Dat zijn de vier overblijvers in de eindronde in vierde provinciale. Daar komen er bij als er een plaats vacant komt in een reeks hogerop (stoppen H.-Millen en/of Henis?) of een Limburgse club via de interprovinciale eindronde stijgt. Daar door stijgt ook SK Moelingen naar 3e.
Opmerkelijk is dat KMR Biesen zo wel met hun A-Team (naar 2e prov) als met hun B-Team (naar 3e prov) de promotie vieren


Onze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters