Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

Maandag 15 mei 2023

bron: Het Belang van Limburg

uitslagen ronde 2

2e PROVINCIALE
De winnaar van de finale donderdag promoveert sowieso naar eerste, het lot van de verliezer ligt in handen van de Limburgse clubs in de interprovinciale eindronde. Als één van de drie promoveert, stijgt de verliezer van de finale ook.

3e PROVINCIALE
De winnaars zijn donderdag zeker aan het feest, maar ook beide verliezers mogen volgend seizoen mogelijk in tweede provinciale aan de slag. Dat is bijvoorbeeld het geval als HerderenMillen effectief niet meer van start gaat in tweede en er een Limburgse club een promotieticket pakt in de interprovinciale eindronde.

4e PROVINCIALE
HW Zonhoven (4A), KMR Biesen B (4B), Zutendaal A (4D) en Winterslag (4D). Dat zijn de vier overblijvers in de eindronde in vierde provinciale. Zij lijken zelfs voor de finales van donderdag al quasi zeker van promotie, al kan KMR Biesen B enkel in derde provinciale aan de slag als de A-ploeg ook promoveert
Drie promotietickets zijn er te verdelen in vierde provinciale. Daar kunnen er bij komen, als er een plaats vacant komt in een reeks hogerop (stoppen H.-Millen en/of Henis?) of een Limburgse club via de interprovinciale eindronde stijgt.


Onze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters