Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

Donderdag 15 september 2022

MEDEDELINGEN


Het Beroepscomité van de K.B.V.B. heeft het beroep, dat de club indiende betreffende de schorsing van 3 weken van Jens Baeten voor de rode kaart gekregen tijdens de wedstrijd tegen Leopoldsburg, behandeld. Het beroepscomité heeft argumenten die de club aanbracht bekeken en heeft geoordeeld dat de straf wel degelijk zwaar was en heeft de schorsing met 1 speeldag verminderd van 3 naar 2 speeldagen. Jens mist daardoor de wedstrijden van zondag 18/09 thuis tegen Maasmechelen en de wedsrijd van zaterdag 24/09 uit in Kadijk.

Tommy Ketels werd 1 speeldag geschorst vanaf 23/09 en mist dus de wedstrijd in Kadijk.

Bericht van het Belang van Limburg:

We geven jullie, vanuit de sportredactie van Het Belang van Limburg, graag een woordje uitleg bij onze vernieuwde aanpak bij de start van het nieuwe voetbalseizoen.

De beslissing om het ploegnieuws en de kleine wedstrijdverslagen uit tweede, derde en vierde provinciale niet langer in onze papieren krant te publiceren, heeft (vooral bij oudere lezers/supporters) voor ongerustheid gezorgd. We willen jullie graag bij deze geruststellen: vanaf volgend weekend en volgende maandag geven we opnieuw een samenvatting van die wedstrijden (scoreverloop, rode kaarten) in onze krant.

Voor de volledige verslagen (met tekst in tweede, ploegopstellingen, wissels, gele kaarten, toeschouwers… in alle reeksen) kan u nog steeds terecht op onze website. We geven alle ploegnieuws én alle verslagen - ook van de clubs uit tweede, derde en vierde – dus nog steeds integraal op onze website: www.hbvl.be/fclimburg . We zijn het enige nieuwsmedium die dit doet!

In onze zaterdagkrant brengen we de interessantste repo’s van alle niveaus over de aankomende wedstrijden, heb je tips, laat het ons zeker weten. Ook publiceren we de volledige kalender van de wedstrijden in tweede, derde, vierde. Maar ook hier: álle ploegnieuws van álle ploegen vindt u online. Alleen bij HBvL!

Net als onze Limburgse Voetbalgids (met alle ploegfoto’s) blijft ook onze verkiezing van Speler van het Jaar behouden. En net als bij het ploegnieuws en de verslagen zijn we hierin uniek.

We willen jullie ook danken voor jullie medewerking hierbij. De idee ‘het staat toch niet meer in de krant’ geldt niet. We publiceren alles online en halen hier ook vaak nieuws uit, wat ook in de krant verschijnt. De krant is een bundeling en selectie van de berg nieuws en artikels die we online over het provinciale voetbal brengen.

We beseffen dat de switch naar digitaal lezen niet voor iedereen evident is. Maar soms is het eenvoudiger dan het lijkt. Weet dat elke club een eigen clubpagina heeft. Via pakweg https://www.hbvl.be/boorsemsport en https://www.hbvl.be/lutlommelvv komt u rechtstreeks terecht op alle nieuws van uw favoriete club en het ploegnieuws en de wedstrijdverslagen van uw reeks.

Online zijn we volledig, in onze krant maken we een selectie van de mooiste interviews, de interessantste wedstrijdverslagen en kleine clubnieuwtjes. Heeft u een tip omtrent een mooie reportage binnen uw club: laat dit zeker weten aan onze clubverantwoordelijken/redactie!

Hoe/waar vindt u alle nieuws van uw club online:

. onze website
.. via de eigen clublink: https://www.hbvl.be/clubnaam
.. via de clubzoeker, waar je jouw club kan selecteren:
.. via de nieuwsbrief: elke zondagavond sturen we een FC Limburg-nieuwsbrief uit. Daarin staan alle wedstrijdverslagen van het weekend. Met één enkele klik (bv. ‘tweede provinciale’) kom je zo ook makkelijk bij alle verslagen uit jouw reeks uit. Nog niet ingeschreven voor deze nieuwsbrief, dat kan via: www.hbvl.be/fclimburgnieuwsbrief
.. via de app

Sportieve groeten,

Onze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters