Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

Vrijdag 15 april 2022


DE SPEELDATA VOOR HET SEIZOEN 2022-2023 ZIJN BEKEND!

De speelkalenders voor de jeugd, 2e en 3e afdeling en de provincies zijn bekend! Hoewel het huidige seizoen nog zeker niet tot de geschiedenis behoort, kijken we toch ook al met veel goesting uit naar het volgende. Ontdek hieronder op welke momenten jouw team in actie komt het komende seizoen!

De puzzel van de speeldata voor volgend voetbalseizoen is af. Alle clubs, spelers, trainers en scheidsrechters kunnen zich alvast rustig beginnen voorbereiden op hun actieve voetbaldagen voor het seizoen 2022-2023.

De 2de afdeling Voetbal Vlaanderen krijgt voor volgend seizoen een aparte kalender. De speeldata wijken immers af door de integratie van de U23-ploegen. Zo zal het seizoen van de 2de afdeling Voetbal Vlaanderen bestaan uit 34 speeldagen.

Verder loopt de kalender met de speeldata voor de 3de afdeling gelijk met die van de provinciale eerste ploegen.

De klassieke inschrijvingsperiode komt er weldra aan. Tussen nu en het einde van de maand zullen de inschrijvingen voor volgend seizoen worden opengesteld, vergezeld van de nodige verduidelijkingen conform de competitiehervormingen die vanaf volgend seizoen ingaan.

BEKIJK DE VERSCHILLENDE SPEELDATAOnze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters