Placeholder image 

VERSLAG

PEER SV - KVV H-Z

Zondag 24 februari 2019 - 15:00

3e PROVINCIALE A

Speeldag 24

2 - 1

OPSTELLINGEN

Startelftal
 
22
3
5
6
7
9
10
11
12
13
15
  Invallers
 
2
8
14
1
Startelftal
 
1
3
7
10
8
11
12
14
5
4
9
Invallers
 
6
33
13
16

VERSLAG

Na de verloren topper van verleden week tegen Exc. "Vandael" kwam het er op aan om de draad weer op pakken en proberen de punten binnen te halen. Dat was geen eenvoudige taak want Peer is een te duchten tegenstander. Denk maar aan de wedstrijd thuis die we uiteindelijk met veel moeite wonnen. Ook was het uitkijken naar de 1e wedstrijd zonder Niels Vanpol op de bank.

KVV begon goed aan de wedstrijd en kreeg ook de 1e kansen, maar de afwerking mankeert. Jammer van de geblesseerde Mathias want die was in vorm en wist het doel staan de laatste weken. Peer stak een tandje bij en kreeg ook enkele kansen maar ook zij faalden in de afwerking. De 2 verdedigingen bleven baas op de aanvallers. Zo stond het aan de rust dan ook 0 - 0

De 2e helft kregen we hetzelfde spelbeeld als voor de rust. Kansen voor beide ploegen en voorlopig geen doelpunten. Tot op het uur toch een doelpunt viel aan de zijde van de thuisploeg. Het was Vaesen die een gaatje vond en de thuisploeg op voorsprong zette. KVV moest dus in de achtervolging. Lang duurde het niet. In de 73' mocht Gokhan Boz een terechte strafschop nemen en hij liet de kans niet liggen. Beide ploegen gingen nog op zoek naar de winninggoal. Er kwamen nog kansen maar de afwerking mankeerde. Net toen iedereen zich al verzoend had met een gelijkspel herhaalde zich de situatie van verleden week. In de voorlaatste minuut viel er toch nog een doelpunt uit de lucht, maar weer aan de verkeerde kant. Het was Pinxten die voor de 2 - 1 zorgde. Ondertussen had Ricardo Casas nog rood gekregen voor een fout op de doelman. KVV in zak en as, loopt dus voor de 2e week op rij tegen een nederlaag aan in de slotminuten. Gelukkig kwam Hamont niet verder dan een gelijkspel en blijft de voorsprong dus 11 punten met nog 6 wedstrijden voor de boeg.

Volgend weekend zijn er geen wedstrijden wegens karnaval maar dan krijgen we weer een lastige noot om te kraken. Dan spelen we thuis tegen SK Meldert de 3e in de rangschikking en de tot gisteren, enige ploeg die ons kon kloppen. Velen zullen zich de zware 4 - 0 nederlaag uit de heenronde wel herinneren. Maar ja, we hebben 2 weken de tijd om de kopjes leeg te maken en dan die 2e kampioenstitel in 3 jaar tijd binnen te halen. Dat is de opdracht!

L. Pinxten 88'  
    2 - 1  
    88'
J. Fernandez-Peralta 83'  
J. Evens    
T. Janssen 80'  
B. Smeets    
    75'
     
    73' P
    1 - 1    
    73'
     
W. Calleeuw 72'  
B. Vaesen 60'  
    1 - 0  
    56'
    45'
     
    Aftrap  

Onze Partners