Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

THOR HASSELT - KVV HZ

Zondag 26 januari 2020 - 14:30

2e PROVINCIALE B

Speeldag 20

1 - 1

Placeholder image

Afgelopen zondag werd 20e speeldag afgewerkt en meteen ook de laatste wedstrijd van periode 2. Tegenstander Thor Hasselt had nog 1 puntje nodig om na de 1e ook de 2e periode binnen te rijven. We stonden dus voor aartsmoeilijke opdracht.
Leroy Schuyten was geschorst maar Sören Veestraeten had zijn schorsing achter de rug en kwam dus weer in de ploeg. Ook Jens Baeten was weer fit kon aan de wedstrijd beginnen.

Stipt om 14:30 floot scheidsrechter Rene Pollaris de wedstrijd op gang. KVV moest proberen om iets te halen om uitzicht te houden op een eventuele eindronde plaats. De thuisploeg kwam het best uit de startblokken. KVV probeerde maar was al te vaak slordig in het spel. Toch had Hasselt het niet gemakkelijk om de bezoekende verdediging te ontwrichten. Net voor het half uur lukte het dan toch. Een voorzet kwam terecht bij de vrijstaande Hasseltse kapitein Brialmont, die liet de kans niet liggen en kopte de bal mooi binnen. Tot op dat moment een verdiende voorsprong. Verder kwam de thuisploeg niet en stond het aan de rust 1 - 0.

De 2e helft begon KVV een stuk beter aan de wedstrijd. Wat er ook in de kleedkamer allemaal recht gezet werd door T1 Peter Vandebroek, het had onmiddellijk effect. De slordigheden waren uit het spel verdwenen en KVV was nu zelfs de betere ploeg. De gelijkmaker hing in de lucht maar het bleef toch ook oppassen met de tegenaanvallen van Hasselt. De spanning was duidelijk aanwezig aan beide zijden. De wedstrijd bleef echter fair, scheidsrechter Pollaris moest zelfs heel de wedstrijd geen kaarten uit zijn broekzak halen. Zo kan het dus ook. In minuut 76 was het zo ver, de oververdiende gelijkmaker. De bal werd tussendoor geplaatst en kwam in de voeten van Ricardo Casas. Oog in oog met de thuisdoelman bleef Ricardo rustig en trapte de bal over de doelman tegen de netten. Beide partijen bleven goed voetballen maar gescoord werd er niet meer. Het bleef dus bij een 1 - 1 gelijke stand. Beide ploegen konden zich hier mee verzoenen. Thor haalde na de eerste nu ook de tweede periodetitel binnen en KVV HZ kon verdiend een punt mee naar huis nemen.

Volgende week staat er weer een topper op het programma. Dan komt de 2e in de rangschikking Herderen-Millen op bezoek in de groupceyssens arena. Opgepast deze wedstrijd wordt uitzonderlijk op zaterdag avond gespeeld om 19:30.

Onze Partners

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters