Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

KVV HZ - VLIJTINGEN

Zondag 19 januari 2020 - 14:30

2e PROVINCIALE B

Speeldag 19

2 - 4

Placeholder image

Afgelopen zondag kregen we in de groupceyssens arena het bezoek van Vlijtingen. Iedereen herinnert zich nog wel de heenwedstrijd waar KVV 10 minuten voor tijd nog 0 - 3 voor stond dat Vlijtingen nog een punt uit de brand kon redden. Het was dus opletten geblazen.

Placeholder image
Foto's Rudy Pauwels

Scheidsrechter Jochen Heyligen floot de wedstrijd om 14:30 op gang. Vanaf het begin zagen we een onherkenbare thuisploeg en dat zou heel de 1e helft duren. Er was geen beleving, geen grinta terwijl Vlijtingen een stevig goed uitgebalanceerd geheel was. KVV maakte te veel ongelukkige fouten, waarvan de bezoekers gebruik maakten om 0 - 3 uit de lopen via doelpunten van Creemers (minuut 23), een owngoal van Leroy Schuyten (minuut 35) en net voor rust nog een doelpunt van Goffin (minuut 43). Coach Peter Vandebroek had dus heel wat te bespreken tijdens de pauze.

Placeholder image

De 2e helft begon KVV beter aan de wedstrijd maar kreeg al na 2 minuten een serieuze opdoffer toen Goffin er met zijn 2e doelpunt er 0 - 4 van maakte. Wedstrijd vroegtijdig gespeeld maar toch, KVV toonde eindelijk karakter en nam de wedstrijd in handen. Doelpunten bleven voorlopig achterwege. KVV incasseerde een 2e opdoffer toen Leroy schuyten voor een lichte fout een 2e gele kaart onder de neus geduwd kreeg (minuut 72). De bezoekers maakten vele fouten van hetzelfde caliber, maar werden daar niet voor beboet. KVV moest dus nog een dik kwartier verder met 10 man. Maar zelfs met 10 man bleef KVV baas en speelde enkele mooie acties bijeen waaruit nog 2 keer gescoord werd, in minuut 73 door de pas ingevallen Ivan Mateso-Liongola en in minuut 84 door Mathias Vanheeswijck. Daar bleef het ook bij en was de einduitslag dus 2 - 4.

Placeholder image

Volgende week moeten we op bezoek bij de autoritaire leider Thor Hasselt. Leroy Schuyten zal er dus niet bij zijn maar recupereert dan wel Sören Veestraeten. T1 Peter Vandebroek hoopt eventueel nog op het speelklaar geraken van Omar Achadoud en Jens Baeten, maar dat is nog af te wachten.

Onze Partners

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters