Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

ZUTENDAAL VV - KVV HZ

Zondag 12 januari 2020 - 14:30

2e PROVINCIALE B

Speeldag 18

3 - 5

Placeholder image

Wedstrijd fase per fase

EINDE WEDSTRIJD!


Schitterende zege op een moeilijk bespeelbaar veld. KVV toonde kracht, mentaliteit en wilskracht en won dan ook verdiend.


 EINDE

Placeholder image

3 - 5
Owngoal

Placeholder image
J. Gielen
Zutendaal

Roderique Vansnick komt vrij op links en zet de bal strak voor doel waar thuisspeler J. Gielen de bal in eigen doel devieert


 minuut 88
Vervanging

Jens Baeten 

Placeholder image
Placeholder image

Jonathan Claes

KVV HZ

Wissel bij de bezoekers. De moe gestreden Jens Baeten mag gaan rusten en zo krijgt youngster Jonathan Claes nog wat speelminuten


 minuut 86
Placeholder image

3 - 4

Placeholder image
Brent Gilissen
KVV HZ

De inzet van de bezoekers wordt beloond. Brent Gilissen kapt zich vrij op recht en draait de bal perfect in de verste hoek binnen


 minuut 83

Er op en er over denken ze bij de bezoekers en ze blijven de thuisverdediging bestoken. Zutendaal komt er niet meer aan te pas en snakt naar het einde van de wedstrijd.


 minuut 82

Placeholder image
Placeholder image

3 - 3

Placeholder image
Ricardo Casas
KVV HZ

Daar is de gelijkmaker. Mooie snelle aanval over rechts, de voorzet over de grond van Brent Gilissen wordt door ricardo Casas binnen getikt.


 minuut 80

Daar is plots de thuisploeg weer. Balverlies op het middenveld en T. Diamantini kan met de bal aan de haal gaan en speelt de vrijstaande R. Geurts aan maar die mist kompleet zijn schot.


 minuut 77

De thuisploeg plooit terug en gebruikt elk middel om de bezoekende aanvallen te stoppen. De fouten lossen elkaar af. Ricardo Casas kan nog eens op doel schieten, maar is te zwak om doelman Gregoor te verassen.


 minuut 75

Bijna de gelijkmaker. KVV heeft de wedstrijd in handen. Er volgt een mooie uitgesponnen wedstrijdsfase. De bal komt op links bij Jens Baeten. Hij kapt zijn tegenstander uit en mikt naar de verste hoek. Zijn schot heeft net niet genoeg krul en vliegt net naast de kruising buiten


 minuut 72

Ward De Leger
KVV HZ

 minuut 67

KVV HZ neemt de wedstrijd nu resoluut in handen en gaat voluit voor de gelijkmaker. Het spel wordt ook bitsigger.


 minuut 66

Placeholder image

3 - 2 (P)

Placeholder image
Ward De Leger
KVV HZ

De Dubbele wissel loont meteen. Roderique Vansnick wordt op links vrijgespeeld. Zijn voorzet beland tegen de arm van een thuisverdediger. Een duidelijke strafschop dus. Ward De Leger laat de kans niet liggen en scoort de aansluitingstreffer.


 minuut 65
Vervanging

Robin Dominguez

Mathias Vanheeswijck

Placeholder image

Placeholder image
Placeholder image

Placeholder image

Dieter Cams

Roderique Vansnick

KVV HZ

Coach Peter Vandebroek grijpt in. Hij doet een dubbele wissel en brengt Roderique Vansnick en Dieter Cams in de ploeg. Robin Dominguez en Mathias Vanheeswijck mogen gaan rusten


 minuut 64

KVV HZ gaf zich echter nog niet gewonnen en pakt de wedstrijd in handen. bij een snelle omschakeling komt de bal op rechts bij Brent Gilissen, Die zet de bal strak over de grond voor doel waar de bal via een been net niet in doel belandde. Doelmen Gregoor kon zich nog snel op de bal gooien


 minuut 55

Placeholder image

3 - 1

Placeholder image
R. Geurts
Zutendaal

R. Geurts heeft geniale ingeving. Hij zag Olivier Pauwels wat ver voor zijn doel staan, er stond veel wind in de goede richting en hij waagde een schot vanaf 50 meter, en het werd een wereldgoal. De bal vloog recht over de verraste Olivier in het open doel. In 2 minuten de wedstrijd beslist?


 minuut 51
Placeholder image

2 - 1

Placeholder image
T. Diamantini
Zutendaal

Doelpunt voor de thuisploeg. Na een voorzet wordt de bal slecht ontzet. T. Diamantini is het snelst op de bal en schiet hard binnen.


 minuut 50
K. Vanhengel
Zutendaal

 minuut 48
Vervanging

S. Marroccoli

Placeholder image
Placeholder image

B. Merken

Zutendaal

De thuisploeg begint aan de 2e helft met vers bloed. S. Marroccoli is in de kleedkamer gebleven. In zijn plaats speelt B. Merken


 minuut 46

AFTRAP!

TWEEDE HELFT

RUST!


Einde 1e helft met een logisch 1 - 1 gelijkspel. Het was een 1e helft op een moeilijk bespeelbaar terrein. Zutendaal nam een snelle start met de vroege openingstreffer, maar KVV herstelde vlug het evenwicht en Eray Karakaya poeierde de gelijkmaker heerlijk onder de lat in doel.


 minuut 45

Placeholder image
A. Gregoor
Zutendaal

 minuut 42

Het is nu een periode geweest dat het snel op en af gaat maar dat er erg weinig echte doelkansen waren. Buiten enkele halvekansen die niet echt gevaarlijk waren.


 minuut 40
Sören Veestraeten
KVV HZ

 minuut 37

Het is moeilijk voetballen op het drassige terrein en ook de wind speelde een onaangename rol. Ricardo Casas kan nog eens uithalen maar zijn schot is niet goed gericht


 minuut 23

Placeholder image

1 - 1

Placeholder image
Eray Karakaya
KVV HZ

KVV gaat nog eens op het thuisdoel af via de rechterflank. de voorzet van Brent Gilissen wordt door een thuisverdediger slecht weggewerkt en komt in de voeten van Eray Karakaya. Die vuurt een kanonskogel af die over het hoofd van doelman gregoor juist onder de lat binnen vliegt. Prachtig schot en een even prachtig doelpunt.


 minuut 17

KVV heeft ondertussen het evenwicht hersteld, maar de volgende actie met gevaar is voor Zutendaal. Een mooie collectieve actie van de thuisploeg. De bal komt tot bij T. Diamantina maar zijn schot gaat via een bezoekend been in hoekschop.


 minuut 15

Mooie aanval bezoekers, de bal komt uiteindelijk tot bij Mathias Vanheeswijck maar zijn schot is recht op doelman Gregoor die makkelijk pakt..


 minuut 9

Placeholder image
Placeholder image

1 - 0

Placeholder image
K. Vanhengel
Zutendaal

Doelpunt voor de thuisploeg. Zutendaal zag zijn scherpe start beloond met een vroeg doelpunt. K. Vanhengel kreeg de bal toegespeeld, kapte zich mooi vrij en trapte de bal in de verste hoek. Zutendaal had wat he wou, namelijk een vroeg doelpunt.


 minuut 5

Stipt om 14:30 floot scheidsrechter Walter Gijsen de wedstrijd op gang. Zoals reeds gezegd lag het terrein er niet al the best bij en ook de wind blies krachtig. De thuisploeg ging sterk van start op zoek naar een vroeg doelpunt en dat lukte nog ook!


 minuut 1

AFTRAP!


EERSTE HELFT

Kon KVV HZ de puike wedstrijd van verleden week herhalen. Zutendaal mag dan wel een staartploeg zijn, het kwam er op aan niet aan onderschatting te doen. Het terrein lag er slecht bij, op sommige plaatsen een laag modder en hier en daar zelfs waterplassen. Het was afwachten in hoeverre dit zou nadelig zijn tijdens de wedstrijd.
Onder het motto "Never change a winning team" liet coach Peter Vandebroek de zelfde 11 spelers aan de wedstrijd beginnen, dus ook met Jens Baeten die in het begin van de week licht onzeker was. De bankzitters waren Dylan Deelkens, Dieter Cams, Vansnick Roderique en jonathan Claes.


 Vooraf

Onze Partners

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters