Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

KVV H-Z - K.M.R. BIESEN

Zondag 24 november 2019 - 14:30

2e PROVINCIALE B

Speeldag 13

1 -0

Placeholder image

Gisteren kregen we aan groupceyssens Arena het bezoek van staartploeg KMR Biesen. Met het oog op een top-5 plaats kwam het er op aan om geen puntenverlies te lijden.

KVV moest het stellen zonder Thomas Vanheeswijck die geelgeschorst was. Zijn plaats werd ingenomen door Arne Pallen. Voor de rest bleef de ploeg dezelfde die verleden week een punt meebrachten van Kolmont.

Zoals al eerder vermeld was ik er een weekend op uit en heb de wedstrijd niet gezien. Ik moet moet me dus beperken met de gegevens die ik van derden heb ontvangen. Placeholder image

Foto's Rudy Pauwels"


KVV begon gedreven aan de wedstrijd en ging opo zoek naar een vroeg doelpunt. Dat lukte ook want in minnuut 8 kwam KVV op voorsprong dank zij een doelpunt van Leroy Schuyten. KVV eiste het balbezit op en nam de controle. Veel echte kansen waren er niet want de bezoekers hielden verdedigend goed stand, maar offensief was het een heel stuk minder. De enige grote kans was een kopbal van Farssi. Placeholder image De 2e helft gaf eenzelfde spelbeeld en het bleef uiteindelijk 1 - 0 en bleven de punten dus in de groupceyssens Arena.

Onze Partners

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters