Placeholder image
Placeholder image
Placeholder image

HERDEREN-MILLEN - KVV H-Z

Zondag 6 oktober 2019

2e PROVINCIALE B

Speeldag 6

-

Placeholder image

KVV moest de verplaatsing maken naar Herderen-Millen, de leider in de rangschikking. Geen gemakkelijke opdracht dus. Bovendien was er ook nog het slechte weer.

De coach bracht Deniz Aktas in de basis, Ward De Leger begon op de bank. Robin Dominguez verving de geblesseerde Roderique Vansnick en Arne Pallen nam zijn plaats weer in ten nadele van Mathias Vanheeswijck die op de bank plaats nam.

Door omstandigheden heb ik de wedstrijd niet gezien en heb ik dus nog geen verslag. In het Belang van Limburg was te lezen:

"Terecht gelijkspel in een wedstrijd met weinig doelgevaar. Vlak na de pauze vlamde Vanbilsen een afvallende bal tegen de netten: 1-0. Niet veel later hing Gilissen de bordjes gelijk met een lob over Baeten."

Een kort telefoontje met de coach bevestigt dat. De 1e helft was er veel middenveld voetbal en weinig kansen. Na de rust was er na enkele minuten een doelpunt van de thuisploeg toen Vanbilsen een afvalende bal snoeihard tegen de netten knalde. Een mooi doelpunt. Vanaf dat moment nam KVV de wedstrijd in handen en dat resulteerde al vlug in de gelijkmaker van Brent Gilissen die met een mooie lob doelman Baeten verschalkte. Er kwamen nog kansen aan beide zijden en er viel nog een doelpunt van KVV,maar dat werd wegens vermeend buitenspel afgekeurd. Het was duidelijk dat het een 2e helft was waarin de ploeg die nu het eerst zo scoren de wedstrijd zou winnen. Een doelpunt viel er echter niet meer en zo eindigde de wedstrijd op een terecht gelijkspel.

Onze Partners

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters