Placeholder image
Placeholder image

 Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

Te veel afwezigen

 Woensdag 14 augustus 2019

Kwetsuren teisteren ploeg

Gisteren stond er weer een oefenwedstrijd op het programma. We moesten de verplaatsing maken naar Strooiendorp om er te spelen tegen 1e Provincialer K ESK Leopoldsburg.

KVV moest verschillende spelers missen wegens allerhande kwaaltjes en kwetsuren. Daarom hadden we de oefenmatch van de 2e ploeg in Lanaken, die op hetzefde uur zou gespeeld worden, moeten afzeggen. T1 Filip Peeters moest serieus puzzelen om zijn elftal samen te stellen. Dat kwam hoe dan ook het spel niet ten goede. Nochtans waren we de eerste 30 minuten de betere ploeg. Jammer genoeg werden de kansen niet benut anders had het na een half uur 0 - 2 voor gestaan. De thuisploeg maakte wel hun kansen af en in plaats van 0 - 2 werd het 2 - 0 aan de rust.

De 2e helft was Leopoldsburg dan ook een maatje te groot en het werd dan ook nog een moeilijk 2e helft voor KVV. De thuisploeg scoorde nog 2 doelpunten zodat de eindstand uiteindelijk 4 - 0 werd.

Volgende week kunnen we al enkele gekwetsten recupereren. We naderen stilaan de kompetitie en dan gaat het over de knikkers.

Onze Partners

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters