Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

KVV HZ - MAASLAND NO
3 - 2




Kompetitie - Wedstrijd 30

Zondag 28 april 2024

Aftrap: 15:00

VERSLAG

De laatste wedstrijd van het seizoen heeft KVV HZ zelf voor het verlengd verblijf in 2e provinciale gezorgd. Dank zij 3 doelpunten van Mike Geybels won KVV de wedstrijd met 3 - 2 van Maasland NO.

Mening Het Belang van Limburg:

Heusden-Zolder zwaait spelers uit met zege tegen Maasland NO én behoud in tweede provinciale

Heusden-Zolder had één punt nodig voor het behoud in tweede provinciale én pakte er dankzij een hattrick van Geybels drie tegen Maasland NO. De thuisploeg nam afscheid van Ward De Leger en Gwen Vaes (foto), die met een applausvervanging afscheid namen van het actieve voetbal.

Op assist van Pareijn scoorde Vanaken de 0-1 voor Maasland NO. Nog voor de pauze trapte Geybels raak na een voorzet over rechts. Na de pauze scoorde Mike Geybels twee keer met een afstandsschot na makkelijk wegdraaien buiten de zestien. Tussen die twee goals van Geybels scoorde bezoeker Brouns na een knappe individuele actie. Eindstand: 3-2. Heusden-Zolder redde zich, waardoor het in stijl afscheid nam van Ward De Leger en Gwen Vaes. Maasland NO draaide als promovendus een behoorlijk seizoen met vooral een sterke heenronde.

OPSTELLINGEN

INVALLERS

STAF

WEDSTRIJDSCHEMA

Onze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters