Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

KVV HZ - TURKSE FC
2 - 3




Kompetitie - Wedstrijd 25

Zondag 17 maart 2024

Aftrap: 15:00

VERSLAG

We zijn weer aan de 25e wedstrijd toe. Daarin moeten we het aan de Nieuwe Dijk opnemen tegen Turkse. Alweer een derby dus waarin KVV HZ voor de punten gaat.

T1 Erhan neemt ontslag

Een bestuur dat de ploegopstelling wil veranderen, dat kan ik niet aanvaarden als trainer.” En dus stapt Erhan Özturk enkele uren voor de wedstrijd in tweede provinciale B op als coach van voetbalclub Heusden-Zolder.

“Ik speel iedere wedstrijd om te winnen. Op die basis zette ik mijn pionnen voor de wedstrijd tegen Turkse FC”, aldus trainer Erhan Özturk van Heusden-Zolder. “Het bestuur zag dat anders. Wegens extra-sportieve redenen vroegen ze me om mijn opstelling aan te passen. Dat kan ik niet aanvaarden. Daarom zal ik deze namiddag niet meer op de bank zitten bij Heusden-Zolder. Ik wacht af wat op mijn pad komt voor komend seizoen”, aldus de coach, die in bezit is van het hoogste diploma Uefa A.

Verslag Het Belang van Limburg

“Als bestuur waren we het niet eens met bepaalde beslissingen qua opstelling van de trainer, die na dit seizoen afscheid zou nemen. Daarover bestond onenigheid, waardoor Erhan Özturk zelf ontslag nam”, aldus secretaris Thieu Jeuris van Heusden-Zolder.

Uiteindelijk namen T2 Guy Kenens en keeperstrainer Frank Elsen de honneurs waar op de bank bij Heusden-Zolder, dat met 2-3 verloor van Turkse FC. Viallatte bracht de thuisploeg op een verdiende 1-0. Daarbij bleef het niet, want Taspinar zou de gelijkmaker bij de enige noemenswaardige bezoekende kans voor de pauze tegen de netten leggen. In een evenwichtigere tweede helft trok Turkse FC de overwinning over de streep via goals van Bilican en Taspinar. Voor Heusden-Zolder scoorde verdediger Schuyten.

OPSTELLINGEN

-

INVALLERS

STAF

WEDSTRIJDSCHEMA

Onze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters