Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

KVV HZ - LEOPOLDSBURG
5 - 1




Kompetitie - Wedstrijd 23

Zondag 3 maart 2024

Aftrap: 15:00

VERSLAG

Wedstrijd 23 kondigde zich al aan als een wedstrijd die absoluut niet verloren mag worden. KVV HZ hield dus best de 3 punten thuis tegen de voorlaatste in de stand Leopoldsburg.

De mening van onze T1 Erhan:



Mening Het Belang van Limburg:

Heusden-Zolder won met ruime cijfers van een zwak Leopoldsburg. De naam Jef Cuypers rolde het vaakst over de tongen, omdat hij een penalty raak trof zonder een aanloop te nemen. Via een individuele actie van Baeten kwam de thuisploeg op voorsprong. Na de pauze verdubbelde Cuypers met een elfmeter. Cominotto gaf de bezoekers even hoop met de 2-1. Het was de ingevallen Osasuyi Wemimo die zijn duivels ontbond met een hattrick van assists aan afwerkers Baeten (3-1), Jannes (4-1) en Viallate, waardoor de eindscore op 5-1 kwam.

Ondanks zijn drie assists was Wemimo niet de meest besproken thuisspeler. Die eer was weggelegd voor Jef Cuypers, die een strafschop nette zonder een aanloop te nemen. “Ik deed het al meermaals op training. En omdat mijn strafschoppen er meestal wel ingingen en die van ploegmaats minder vaak, gaf T1 Erhan Ozturk mij het vertrouwen om dat kunstje ook in de wedstrijd uit te proberen. Ik voel me er goed bij en als dat resulteert in een doelpunt, dan kan het gewoon”, knipoogt de behendige middenvelder. .

Man van de match:

OPSTELLINGEN

INVALLERS

STAF

WEDSTRIJDSCHEMA

Onze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters