Kompetitie - Wedstrijd 20

Zaterdag 3 februari 2024

Aftrap: 19:30

VERSLAG

Na de 2 nederlagen in de laatste 2 wedstrijden stond KVV HZ gisterenavond voor de loodzware opdracht met de wedstrijd in en tegen de leider Lindelhoeven.

De mening van onze T1 Erhan:

Mening Het Belang van Limburg:

Een efficiënt Lindelhoeven klom voor de pauze al op een 4-0-voorsprong via een streep in de haak van Meeus, een collectieve aanval met Lemmens als laatste stationnetje, een doelpunt na hoekschop van Mues en de tweede van de avond van Meeus. De Lindelse honger was echter niet gestild. Zo trapte Vaesen meteen na rust vanuit een scherpe hoek de forfaitcijfers binnen. Op assist van Vanherck nette Vaesen eveneens de 6-0. In de volgende tien minuten milderde Schuyten tot 6-2, maakte Meeus zijn hattrick vol en pikten ook bezoekers Sposato en Cuypers hun doelpunt mee. De elfde en laatste treffer viel in minuut 70. Nu was het Vaesen, die zijn hattrick vervolledigde.