Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

KVV HZ - PAAL-TERVANT
3 - 4




Kompetitie - Wedstrijd 19

Zondag 28 januari 2024

Aftrap: 14:30

VERSLAG

Het witte sneeuwtapijt is ondertussen helemaal verdwenen en er kan dus weer gevoetbald worden. KVV HZ moet vandaag de zware nederlaag van 14 dagen geleden tegen Elen recht zetten. Tegenstander vandaag is Paal-Tervant. Een echte derby dus die eigenlijk moet gewonnen worden om in strijd te blijven voor een plaats in de eindronde

Ondertussen is er al 1 uitgaande transfer bekend voor volgend seizoen. Loris Sposato keert terug naar zijn vorige club Lanaken VV.

De mening van onze T1 Erhan:



Mening Het Belang van Limburg:

Dankzij een goede tweede helft pakte Paal-Tervant de drie punten vanuit Heusden-Zolder mee naar Beringen. Bij het openingsdoelpunt voor Heusden was Baeten het meest alert in de box. Nadat Reynders de 1-1 op het hoofd van Thoelen schilderde, was alles te herdoen. Meteen na de pauze tekende Sposato voor 2-1. Het sein voor Paal-Tervant om het initiatief over te nemen. Philips trapte de gelijkmaker binnen en zette vervolgens Maes op weg naar 2-3. Bij een hoekschop diepte Tsolakidis de voorsprong nog uit voor de bezoekers. Al milderde Vanderbiesen, wiens hoge voorzet in doel verdween, tot 3-4.

OPSTELLINGEN

INVALLERS

STAF

WEDSTRIJDSCHEMA

Onze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters