Kompetitie - Wedstrijd 16

Zaterdag 16 december 2023

Aftrap: 19:30

VERSLAG

Op deze zaterdag avond moest KVV HZ de verplaatsing maken naar het noorden van de provincie tegen de Nederlandse grens, om er de wedstrijd tegen Hamont 99 te spelen.

De menning van onze T1 Erhan:

Mening Het Belang van Limburg:

In tweede provinciale B speelden KFC Hamont A en Heusden-Zolder 1-1 gelijk. Een doelpunt van Cédric Viallatte in minuut 94(!) bezorgde de bezoekers alsnog een punt.

De thuisploeg greep Heusden-Zolder meteen bij de keel. Dit leverde doelkansen op via Croymans en Meli. Tien minuten voor de pauze profiteerde Hamont eindelijk na slordig uitverdedigen van Schuyten, waarop Meli de assist gaf voor het openigsdoelpunt van Baerts. Doelman Deelkens behoedde de bezoekers van verder onheil. Een beter Heusden-Zolder had na de pauze moeite om tot uitgespeelde kansen te komen. Het venijn zat echter in de staart. Invaller Viallate profiteerde in blessuretijd van een moment van twijfel in de Hamont-defensie om de gelijkmaker te scoren.