Aftrap: 19:30

VERSLAG

Op deze kille zaterdag avond moest KVV HZ de verplaatsing maken naar As-NIel. Na een sterke start 12 punten op 15 volgde een terugval met 2 punten op 24. Opletten dus voor onderschatting!

De menning van onze T1 Erhan:

We wisten dat As-Niel heel sterk begint aan de match. Bedoeling was de 0 houden in de beginfase. Helaas is dat niet gelukt. Wij zijn aan ons plan blijven vasthouden en de 2e helft met hoog druk kwamen we beter in de match. Het spel ging heen en weer, maar in de laatste minuut kon Vitto de winnende binnen knallen. Zeker niet onze beste match, maar de 3 punten waren nu belangrijker dan het spelniveau.

Mening Het Belang van Limburg:

As-Niel in voorlaatste minuut genekt door ex-speler Mastroianni, die Heusden-Zolder drie punten schenkt

Heusden-Zolder (tweede provinciale B) wist tweemaal een achterstand goed te maken om daarna in de allerlaatste minuut een verdedigend foutje van As-Niel af te straffen en zelf met de drie punten aan de haal te gaan. Vittorio Mastroianni, ex-speler van As-Niel, was de gevierde man van de winning goal.

Het al snel uitvallen van Bart Vanhees, zelf te veel kansen nodig hebben en tegendoelpunten in geschenkverpakking weggeven. Dat was de conclusie van As-Niel voorzitter Paulussen na de 2-3-nederlaag tegen Heusden-Zolder. Danton en Devon Maes hadden nochtans de thuisploeg tweemaal op voorsprong gebracht. Baeten en Geybels op strafschop hingen de bordjes telkens gelijk. Iedereen had vrede met de puntendeling, behalve Mastroianni, die na te slap verdedigen zijn ex-ploeg de genadeslag toediende: 2-3. (bs)