Kompetitie - Wedstrijd 10

Zaterdag 4 november 2023

Aftrap: 19:30

VERSLAG

KVV HZ heeft zijn goede prestatie van de 1e helft van verleden week in de hele wedstrijd tegen Leopoldsburg verder gezet en won verdiend met 1 - 4.

De menning van onze T1 Erhan:

Gisteren waren slap begonnen aan de match, Leopoldsburg was veel gretiger in de beginfase. Hierdoor kwamen we 1-0 achter, wel ging er een fout op Leroy aan vooraf die de scheidsrechter onbestraft liet.
Leopoldsburg kreeg nog 2 goede kansen waarbij Dylan, actie 1 op 1 en Leroy, blok schot, ons van een groter achterstand behoedden. Gaandeweg hebben wij dan het evenwicht in het spel herstelt met als resultaat 2 goede kansen, bal op de lat en een goede actie van Dries Jannes. 2e helft hebben we bijgestuurd en zijn we wel duels gaan winnen, 2e ballen waren terug van ons, vooruit verdedigen, we konden de bal beter laten rondgaan waardoor Leopoldsburg eigenlijk er niet meer aan te pas kwam.
Resultaat 1-4!
Nu moeten we keihard werken om eindelijk eens een thuismatch te winnen!

Mening Het Belang van Limburg:

Een gretig Leopoldsburg kwam op voorsprong via Demirci, die de bal afsnoepte van Schuyten. Na de pauze zette Heusden-Zolder de scheve situatie recht. Vooral Mike Geybels blonk uit. Via een kaats gaf hij een assist aan De Leger, die de gelijkmaker scoorde. Vervolgens pegelde Geybels twee vrije trappen op doel. De eerste ging rechtstreeks binnen en de tweede week af via verdediger Aerts alvorens de netten te doen trillen. Met zijn eerste baltoetsen na zijn invalbeurt nette Vanderbiesen de 1-4-eindscore.

Man van de match:

Man van de match: Mike Geybels. Zijn eerste basisplaats bekroond met een doelpunt en 2 assists.