Kompetitie - Wedstrijd 9

Zondag 29 oktober 2023

Aftrap: 14:30

VERSLAG

In een topper gekruid met veel doelpunten stond KVV HZ aan de rust 4 - 1 voor. In de 2e helft echter kwam Hechtel nog langszij dank zij onder andere 2 doelpunten van ex-speler Dennis Clerix.

De menning van onze T1 Erhan:

Een zure gelijkspel gisteren waarbij we een match spelen met 2 gezichten. De 1e helft was ons beste helft van het seizoen, en de 2 waarschijnlijk 1 van de slechtste. Vraag is dan natuurlijk vanwaar dat er zo een contrast ontstaat. Was het gemakzucht, paniek, pech, verkeerde beslissingen... ik denk een combinatie van alles. Gelukkig vallen de andere uitslagen goed mee, waardoor we zeker vertrouwen moeten putten uit onze 1e helft, want die was beresterk!.

Mening Het Belang van Limburg:

De wedstrijd tussen Heusden-Zolder en Hechtel eindigde na een knotsgek duel op 4-4. Beide ploegen domineerden één helft, zo ging het van 4-1 alsnog naar 4-4. Pallen nette in minuut 10 de openingstreffer en één minuut later dikte Baeten aan tot 2-0 door het half weggewerkte leer in doel te leggen. Nadat Deelkens een fout in de zestien maakte -onvermijdelijk na een te korte terugspeelbal - kon Boonaerts de 2-1 scoren. Twee uitgespeelde aanvallen verder zat Heusden-Zolder op rozen met een 4-1-ruststand. Een ander spelbeeld na de pauze. De thuisploeg kon zich niet onder de hoge Hechtelse druk uitvoetballen. Hechtel kreeg wel de nodige kansen en haalde de achterstand op. Clerix, vorig seizoen nog aan de slag in Berkenbos, scoorde twee keer én Vermijl trapte de tweede strafschop voor Hechtel binnen. (gsb)