Kompetitie - Wedstrijd 5

Zaterdag 29 september 2023

Aftrap: 20:00

VERSLAG

Na de spijtige nederlaag van verleden week thuis tegen Lindelhoeven wou KVV HZ die scheve situatie recht zetten in Kattenbos. Tegen de promovendus, Kattenbos kwam via de eindronde naar 2e provinciale, moesten we de 3 punten mee naar huis brengen ook al als geschenk voor het huwelijk van Arne Pallen.

De mening van onze T1 Erhan:

We waren in de eerste helft veel te braaf, duels waren voor Kattenbos. Met als gevolg dat het 2-2 stond. 2e helft kwamen we veel beter uit de kleedkamer, terug dominant, combinaties zoeken. Een mooie 3e doelpunt maar helaas krijgen we op het einde nog de 3-3 te slikken. Wel moet er gezegd worden dat er vooraf aan hun 3e doelpunt 2 fouten niet gefloten werden. De scheidsrechter vond ik zwak, hij hield de kaarten voor Kattenbos op zak waardoor ze heel veel fouten konden maken. Jammer.

Mening Het Belang van Limburg:

Kattenbos Sport (tweede provinciale B) zette met karaktervoetbal de voet naast het combinerende Heusden-Zolder: 3-3. De openingstreffer van Sposato werd ongedaan gemaakt door een afstandsschot van Hoes en door een inlegger van Timmermans op een hoekschop. Halverwege was echter alles te herdoen nadat De Leger afrondde: 2-2. Met een individuele actie en een schot in de verre hoek zette Renders Heusden-Zolder, dat sterk speelde na de pauze, op voorsprong. Het slotakkoord was voor Hoes, die op aangegeven van Joppe Claes, opnieuw trefzeker was voor de 3-3. Die treffer was een beloning voor het talrijk opgekomen publiek voor de jeugdploegenvoorstelling.