Kompetitie - Wedstrijd 4

Zondag 24 september 2023

Aftrap: 15:00

VERSLAG

Na 2 uitwedstrijden mochten we nog eens op eigen terrein aantreden. Tegenstander aan de Nieuwe Dijk was Lindelhoeven VV, een niet te onderschatten tegenstander. Ze kenden een eerder moeizame start met als resultaat 5 punten op 9, dank zij 3-2 winst tegen Kattenbos en 2 gelijke spelen (2 - 2 tegen Peer en 0 - 0 tegen Turkse.)

KVV HZ heeft gisteren een vermijdbare 1e nederlaag opgelopen. Het was zo 1 van die dagen dat het niet wilde lukken.

De 1e helft stond er een echt blok en was KVV HZ de betere ploeg. Ze kregen ook enkele opgelegde kansen maar kenden pech in de afwerking. Zo was er een kopstoot van Arne Pallen voorlangs en wat later weer arne Pallen wiens poging afgeblokt werd en in de rebound kon ook Jens Baeten niet afwerken. Daar tegenover slaagde Lindelhoeven er niet in om echte doelkansen te creeëren.

In de 2e helft viel vooral het aggressieve spel van Lindelhoeven op. Met alle middelen probeerden ze KVV het voetballen te beletten. Er waren daarom ook minder kansen. Halfweg de 2e helft kwam de bal op rechts bij de vrijstaande Lennert Renders, maar zijn schot werd aan de 2e paal door de bezoekende doelmand geweerd. Lindelhoeven kreeg enkele halve kansen maar echt gevaarlijk waren die niet, tot in de 74e minuut de bezoelers een hoekschop kregen. Prijsschutter Jonas Meeus trapte de bal naar de 1e paal waar de bal een beetje ongelukkig via doelman Dylan Deelkens in doel verdween. Coach Erhan reageerde direct met de wissels. Hij bracht Vito Mastroianni en Leroy Schuyten voor respectievelijk Jef Cuypers en Maxim Aerts. Lindelhoeven bleef op het randje af verdedigen en toen in de 80e minuut een snelle omschakeling weer door Jonas Meeus perfect in de verste hoek gedraaid werd was de wedstrijd gespeeld.

Volgende week is er de verplaatsing naar Kattenbos waar KVV HZ weer met volle moed voor de 3 punten zal gaan!

Mening Het Belang van Limburg:

De thuisploeg domineerde voor rust en was dicht bij de openingstreffer via pogingen van Baeten (lat) en Pallen (gered). Lindelhoeven herstelde gaandeweg het evenwicht maar het was wachten op goals tot Jonas Meeus zijn duivels ontbond. Eerst draaide de spits een corner rechtstreeks binnen aan de eerste paal én minuten later trapte hij de 0-2 in de verre hoek.