Kompetitie - Wedstrijd 3

Zaterdag 16 september 2023

Aftrap: 20:00

VERSLAG

Met een 4 op 6, wat eigenlijk een 6 op 6 had moeten zijn, maakten we de verplaatsing naar Elen, dat nog steeds puntenloos was na 2 wedstrijden. Het fenoneem "Onderschatten" moest dus uit de spelersgroep blijven. Maar het vertrouwen is er en zo begon KVV HZ dan ook aan de wedstrijd.

De mening van onze T1 Erhan:

Tegen Elen speelden we misschien niet ons beste partij, maar we scoren wel 4 keer. We waren bij momenten wat slordig in balbezit. We zijn wel efficiënt geweest door vroeg te scoren waardoor Elen risico's moest gaan nemen. Bij de rust was het al 0-3. 2e helft hebben we dan gecontroleerd gespeeld, helaas de 0 niet kunnen houden. Maar met een 1-4 en een 7/9 kunnen we spreken van een goede start. Op naar volgende week, dan komt Lindelhoeven op bezoek. Dat zal een pak moeilijker worden.

Man van de match was Loris Sposato, verleden week al goed met de assist voor de 0 - 1 na een geweldige persoonlijke actie. Ook gisteren was hij weer uitstekend met enkele flitsende acties en scoorde ook 2 maal.

Mening Het Belang van Limburg:

Efficiënter Heusden-Zolder pakt verdiende driepunter bij Elen: 1-4

Het verschil tussen KVV Heusden-Zolder (tweede provinciale B) en St. Elen zat ‘m zaterdagavond in de efficiëntie bij de afwerking: 1-4.
Sposato knalde de bezoekers al snel op voorsprong, waarna Ketels en Renders nog voor de rust het pleit al beslechtten. De thuisploeg creëerde ook wel kansjes, maar het gemis aan een koele afwerker werd hier wel duidelijk geïllustreerd. Lamberigts redde nog de eer en Sposato legde met zijn tweede van de avond de 1-4-eindcijfers vast.