Aftrap: 15:00

VERSLAG

De kop is er af. Voor de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen kreeg KVV HZ al direct het bezoek van 1 van de titelkandidaten RC Peer.Onmiddellijk een serieuze test dus!

De menning van onze T1 Erhan:

Sterke wedstrijd van beide ploegen. KVV HZ speelde echt een sterke wedstrijd en liep uit tot 2 - 0 via doelpunten van Loris Sposato en Arne Pallen. Het was dan ook zuur einde voor KVV HZ in de slotminuten toen het in de 88' nog 2 - 1 werd en in blessuretijd nog 2 - 2 op strafschop.
Als je thuis 2-0 voor staat met nog 5' op de klok mag je dat nooit weggeven! Hier moeten we lessen uit trekken.
Wat ik ook mee neem naar de volgende weken toe is alleen maar positief! De grinta, de wil om te winnen, de organisatie, tactische discipline, combinaties, conditioneel peil, positief coaching. Ik heb zondag een ploeg gezien die top was! Jammer van het resultaat, maar ik ben trots op de hele groep!!

We blijven hard werken en kijken uit naar volgend weekend.

Mening Het Belang van Limburg:

Thuisspeler Sposato zette druk en kon er alleen met het leer vandoor voor de 1-0 en Pallen verdubbelde met een kopbaldoelpunt. Peerse powerplay leverde een late aansluitingstreffer van Buntinx op. In de blessuretijd kon Huibers via een elftmeter zelfs de gelijkmaker maken.

Opmerkelijk nieuws nog uit de krant: KVV HZ heeft in extremis nog de talentvolle Bosnische aanvaller Ismar Husiç aangeworven, maar hij is wegens speelminuten pas in januari inzetbaar!