Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

KVV HZ1-SK HEUSDEN1
3 - 1

KVV HZ2 - SK HEUSDEN2
5 - 2




Oefenwedstrijd

Woensdag 9 augustus 2023

Aftrap: 19:30

VERSLAG

Gisteren stond al weer de volgende wedstrijd op het programma. Aan de Nieuwe Dijk kregen we het bezoek van de buren van SK Heusden 06. Het werd een dubbele confrontatie tussen elk 2 ploegen.

De mening van onze T1 Erhan:

De wedstrijd tegen SK was een mooie match om naar te kijken. Je zag ook dat wij aan het groeien zijn. Tempo aan bal, balcirculatie, positiespel in balbezit en conditiepijl dat beter en beter wordt.
Wij hebben de eerste 3 opgelegde kansen gehad en slechts 1 kunnen verzilveren. Hierdoor bleven de buren van SK geloven in hun kansen. En op de counter hebben ze gelijk kunnen maken.
Wij hebben heel veel balbezit gehad, ook kansen gecreëerd maar ook kansen weggegeven in de omschakelingen van SK. Het heeft tot in de slotfase geduurd eer we afstand konden nemen in de score. Uiteindelijk 3-1 gewonnen.
De doelpunten van KVV HZ werden gescoord door Dries Jannes, Jef Cuypers en Ward De Leger. De doelpunten in de wedstrijd van tegen de reserven van SK Heusden 06 werden gescoord door Angelo Leocata (2), Maxim Aerts, Jonas Swinnen en Bailey Princen.
Ik ben gelukkig met de progressie die ik zie, we zijn er nog lang niet maar we zitten wel degelijk op de juiste weg!

Min puntje, bij de match tegen de reserven van SK is Christophe Van Vlierden uitgevallen met een gebroken arm. Wordt vandaag geopereerd. Wij wensen hem een spoedig herstel toe!

OPSTELLINGEN

INVALLERS

STAF

WEDSTRIJDSCHEMA

Onze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters