Terug naar overzicht

 Terug naar vorige

KVV HZ - JUVE HASSELT
2 - 2




Oefenwedstrijd

Woensdag 23 augustus 2023

Aftrap: 19:30

VERSLAG

Gisteren stond al weer de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het programma. Tegenstander aan de NIeuwe Dijk was 1e provincialer Juve Hasselt, Een serieuze test voor KVV HZ.

De mening van onze T1 Erhan:

We hebben tegen Juve A wat geëxperimenteerd waardoor de eerste 10' wat zoeken was voor ons. Het leek even dat Juve sterker was maar kansen hebben ze niet gehad. Na de beginfase en tot aan 70' hebben wij gedomineerd met een sterke organisatie, mooi voetbal want het had ook 3 of 4 nul kunnen zijn.

Na minuut 70 zag je wel dat de zware training van de dag ervoor voor verzuring zorgde in de benen. Zo kon Juve overpakken in de slotfase en voor een 2-2 eindstand zorgen. De doelpunten van KVV HZ kwamen vab Jens Baeten en Jef Cuypers.

Ik heb veel goede zaken gezien tegen een prima Juve. Deze match moet ons vertrouwen geven richting start van de competitie.

Jens kwam tijdens de opwarming in een botsing. Hij had pijn aan de hand maar heeft de match uitgespeeld. Deze morgen is hij naar spoed gegaan, waar bleek dat hij een breuk in de hand opgelopen had.

De 2e match is geëindigd in een 1-3 verlies. Daar is Leroy Schuyten uitgevallen met een spierverrekking.

OPSTELLINGEN

INVALLERS

STAF

WEDSTRIJDSCHEMA

Onze Partners op 31/07/2022

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters