Beker van het gewest - Wedstrijd 1

Zondag 30 juli 2023

Aftrap: 16:00

VERSLAG

Deze zondag stond de eerste werdstrijd voor de beker van het gewest op het programma. Tegenstander was reeksgenoot SK Kadijk. Omdat de 1e ploeg van Kadijk moest spemen voor de beker van België moesten we het opnemen tegen hun B-ploeg die uit komt in 4e provinciale.

De mening van onze T1 Erhan:

Het is hoe dan ook een echte oefenpot geworden. Positieve zaken: we houden niet enkel de 0 maar geven op 90' voetbal geen enkel kans weg. Ons blok en organisatie was goed. Minder was ons spel tempo. Veel te traag, te veel lopen met de bal aan de voet, einde 1e helft hebben we wat tempo gebracht in ons spel en na een mooie combinatie toch de 1-0 kunnen maken. 2e helft zijn we dominant geweest, hebben wat kansen gehad maar scoren zat er niet in. Met 2 wedstrijden en 2 overwinningen zijn we wel op de juiste weg.