STAF

HOOGTEPUNTEN

VERSLAG

De thuisnederlaag van verleden week had er voor gezorgd dat de hoop op de eindronde wel erg klein geworden was. Vandaag moest er in Peer dan ook gewonnen worden om de laatste strohalm vast te houden.
Coach D'Amirez kon nog steeds geen beroep doen op de gekwetsten Wijnen, Gilissen en Schepers. Leroy Schuyten was terug wedstrijdfit, maart begon op de bank. Matties Lemmens was uitgeziekt maar zat niet in de selectie.
Kvv wou de laatste kans verzilveren en nam het initiatief. Het werd een aantrekkelijke wedstrijd waarin KVV de betere, de meest sluwe en volwassen ploeg was. Enkel doelpunten mankeerden nog zodat het bij de rust nog steeds 0 - 0.
Ook in de 2e helft kregen we een zelfde spelbeeld maar wel met doelpunten. Topschutter Arne Pallen opende in de 59e minuut de score (0 - 1). Lang kon KVV de voorsprong niet vast houden want amper 3 minuutjes later lukte De Poorter de gelijkmaker. KVV was niet onder de indruk en bleef voetballend op zoek naar een nieuw doelpunt. Hun inzet werd beloond toen Tommy Ketels er in de 72e minuut 1 - 2 van maakte. Vanaf dan was het nagelbijten tot het einde om het onverwachte toch waar te maken. In de 93e minuut verloste de ingevallen Nick Vandebroek de bezoekers van hun zenuwen door er uiteindelijk nog 1 - 3 van te maken.
KVV blijft dus kandidaat deelnemer aan de eindronde.