Zaterdag 19 februari 2022

Aftrap: 19:30

VERSLAG

Kvv moest vandaag de verplaatsing maken naar Halen. Het noodlijdende Halen zal meer dan waarschijnlijk volgend seizoen geen 1e elftal meer in kompetitie brengen.
Coach D'Amires kon niet rekenen op de geschorsten Ketels Tommy en Simsek Mehmet. Schepers Giel en Schuyten Leroy waren nog niet wedstrijdfit. Wijnen Rob en Gilissen Brent kwamen aan de aftrap.
KVV HZ begon sterk aan de wedstrijd en ging onmiddelljk op zoek naar een vroeg doelpunt. Dat lukte ook in de 3e minuut door Jens Baeten. Halen was machteloos en Pallen Arne (16') en Casas-Trobbiani Ricardo (44') zorgden voor een 0 - 3 ruststand.
De 2e helft was eigenlijk overbodig. De thuisploeg wilde wel maar KVV HZ behieldt de controle en Pallen Arne maakte er in de 56' 0 - 4 van. Enkele minuten later versierde de thuisploeg een strafschop die door Hegic Muamer omgezet werd. Daarna was KVV HZ weer aan de beurt. Pallen Arne maakte er in de 67' 1 - 5 van.  Ondertussen moesten bij Halen Leocata Angelo en Hegic Anel gekwetst het veld verlaten en door de vervangingen was er geen vervanging meer mogelijk bij de thuisploeg en moest de thuisploeg de wedstrijd met 10 spelers uit spelen. KVV profiteerde hier van en liep nog verder uit via doelpunten van Vaes Gwen (72'), Gilissen Brent (77'), Baeten Jens (83'), Pallen Arne (84') en invaller Simsek Muhammet (86') en werd de wedstrijd afgefloten met een 1 - 10 eindstand.
KVV doet zo een uitstekende zaak in de rangschikking en staat nu op een mooie 7e plaats. Bovendien is de achterstand oo de 5e plaats, die recht geeft op de eindronde, geslonken tot 2 puntjes en 3 puntjes op de 4e plaats.