Placeholder image

Vandaag verscheen in het Belang van Limburg een artikel over de derby in Bolderberg van gisteren namiddag. Het werd een spannende wedstrijd met alles erop en er aan. Een echte dzrby dus! Je kan het artikel hier onder lezen

Het Belang van Limburg


Maandag 27 november 2017


3A: BOLDERBERG FC - HEUSDEN-ZOLDER 2-2


De Sint verkleed als scheidsrechter

“Dit smaakt zuur”

Placeholder image

Het punt dat de bezoekers meenamen na de Heusdense derby was er eentje met een grote strik rond. In de slotseconde van de match kregen ze een strafschop cadeau van Sinterklaas die voor de gelegenheid verkleed was als scheidsrechter.

Artikel door Kris THEEUWEN

Bij de eerste kans was het meteen raak voor Diepvents. Toch hingen even later de bordjes weer in evenwicht toen Casas-Trobbiani uit het niets uithaalde en de bal knap in de kruising joeg. De thuisploeg had voor de koffie nog de beste kans om met voorsprong de rust in te gaan. Maar Mendez-Fernandez zag zijn poging stranden op de paal.
Ook na de pauze bleef de derby boeiend. Bolderberg kreeg een licht toegekende vrijschop, die Mendez-Fernandez knap binnen trapte: 2-1. Voor Heusden-Zolder het sein om de druk op te voeren. Een extra spits en de lange bal richting zestien brachten echter niet het beoogde resultaat. Tot in de slotseconde van de wedstrijd: doelman Beyen plukte een zoveelste lange bal en wilde uittrappen, maar scheidsrechter Jorissen had een overtreding gezien. Bal op de stip en Casas-Trobbiani tekende voor zijn tweede van de namiddag: 2-2.

“We hadden ons gerust kunnen neerleggen bij een gelijkspel, maar als het op zo’n manier gebeurt, smaakt het heel zuur”, zo klonk het bij Bolderberg. “Dat rook naar compensatie.”
“Vorige week werd ons een strafschop onthouden, nu kregen we er eentje met een grote strik rond. Maar al bij al een terechte uitslag”, reageerde Niels Vanpol, T1 van de bezoekers.

BOLDERBERG: Beyen, G. Thoelen, Valkeners, Delbroek (74’ Van der Meer), Volbragt, Mendez-Fernandez, Arslan, Kryuchkov (24’ Van Gulik), Diepvents, Diliën, Adriaens.

KVV H-Z: Lievens, M. Vanhove, Vanlook, Eerdekens, Wijnen, Poukens, Casas-Trobbiani, Achadoud, Clerix, Gerits (74’ Vasic), B. Vanhove.

DOELPUNTEN: 14’ Diepvents 1-0, 18’ Casas-Trobbiani 1-1, 60’ Mendez-Fernandez 2-1, 89’ Casas-Trobbiani (strafschop) 2-2.

STRAFSCHOP: 89’ Casas-Trobbiani (omgezet).

GELE KAARTEN: Arslan, Van Gulik, Diliën, B. Vanhove.

SCHEIDSRECHTER: Jorissen. TOESCHOUWERS: 125.

Placeholder image
Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

©2016 - K.V.V. Heusden-Zolder - Webdesign by Roger Put