Placeholder image
Placeholder image

 Het Belang van Limburg

Artikel over Thes-KVV HZ

 Maandag 11 februari 2019

Placeholder image

THES B (3A) en leider KVV Heusden-Zolder gaven de toeschouwers zondag waar voor hun geld. De koploper trok dan wel huiswaarts met de drie punten (0-2), maar het had er ook anders kunnen uitzien, als Govaerts in de eerste minuut de bal niet tegen de paal had geschoten.

Kris THEEUWEN

THES B opende de debatten dus al meteen na de aftrap, maar Govaerts bleef niet koelbloedig genoeg en mikte zijn bal op de paal. Even later had hij opnieuw het geluk niet aan zijn kant, toen zijn kopbal de lat raakte.

Aan de andere kant was vooral Casas Trobbiani bedrijvig. Zo moest doelman Mondelaers alles uit de kast halen om zijn schot uit de kruising te ranselen. Even vóór rust was het dan toch prijs voor de bezoekers, toen Cams een hoekschop in doel kopte: 0-1.

Het tweede doelpunt was er eentje met een grote strik rond. Bij het uitvoetballen trapte Mondelaers in de voeten van Luys, die Casas Trobbiani de 0-2 op een presenteerblaadje aanbood.

“Na de 0-2 deden we de wedstrijd vakkundig op slot. Maar het had er heel anders kunnen uitzien voor ons. We blijven in ieder geval op koers voor de titel”, reageerde speler-trainer Vanpol.

Bij THES B was T2 Johan Nuyts toch tevreden met het spel van zijn jonkies.

“Dit is veruit de beste ploeg in de reeks. Ze hebben tonnen ervaring en dat ontbreekt bij onze jonge ploeg. En ja, wat als die eerste bal binnen was gegaan. Maar da’s voetbal”, aldus Nuyts.

THES B:
Mondelaers, D. Moons, Vanmechelen, Vranckx (86’ Severijns), T. Binnemans, Govaerts, Dreesen, Gielis, Peeters, W. Binnemans, Beckers (75’ Ooms).

KVV HEUSDEN-ZOLDER:
Deelkens, Cams, Özdemir, Wijnen, Luys (85’ Vanspauwen), Casas-Trobbiani, Achadoud (88’ Boz), Clerix, Schuyten, Vanhove, Vanheeswyck (36’ Vanpol).

DOELPUNTEN:
42’ Cams 0-1, 53’ Casas Trobbiani 0-2.

GELE KAARTEN:
Vanmechelen, Wijnen

SCHEIDSRECHTER:
Thijs.

TOESCHOUWERS:
100.

Onze Partners

©KVV Heusden-Zolder 2016 - Webdesign by Roger Put
Free hit counters