Placeholder image 
Woensdag 22 augustus 2018

KVV VERLIEST IN SLOTMINUTEN

Placeholder image

Gisterenavond mocht KVV de buren uit Koersel ontvangen; zij hadden 7 kernspelers in de gekwetstenboeg zitten en kwamen dus sterk verzwakt aan de aftrap. Desondanks eiste Koersel het meeste balbezit op. Dit echter zonder grote kansen. In de 18e minuut leek het dan toch prijs te zijn voor de bezoekers. Een stilliggende bal werd vanop recht voorgebracht, waarbij de linkerflank volledig vrijstaand aan de 2e paal de bal binnen kon trappen; de grensrechter had echter buitenspel gesignaleerd, waardoor de 0-0 tussenstand op bord bleef staan. Na 25' minuten was het dan toch prijs. Een goede actie van Koersel werd vanop links in de verste hoek gekruld (0-1). Heusden, dat het knap lastig had om voor doelgevaar te zorgen, op achtervolgen aangewezen.
De tweede helft kwam er verandering in het spelbeeld; Heusden kreeg wat meer grip op de partij en kwam nu wel aan de overzijde van het veld. Dit leverde in totaal een aantal kansen op. Toch was het wachten tot een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker viel. Clerix kon de bal in doel duwen na een scherpe voorzet (1-1). Beide ploegen kregen dan nog kansen op de wedstrijd naar zich toe te trekken. Uiteindelijk was het Koersel dat de match kon beslissen 5 minuten voor tijd. De spits van hun liet doelman Deelkens kansloos (1-2). Heusden probeerde nog wel, maar miste de nodige scherpte om nog iets terug te doen. Boz zag zo zijn inzet nog langs doel belanden.
Een aangename en goede oefenpartij tegen een leuke en sportieve tegenstander en een goed leidend scheidsrechterlijk trio.

Aanstaande zaterdag spelen we onze laatste wedstrijd voor de Beker van het Gewest in en tegen Lindelhoeven (16u beloften en 18u A-team). Dit is tevens de laatste wedstrijd voor we de week nadien de competitie op gang trappen in en tegen Wijchmaal op zaterdagavond om 20u.

Onze Partners