Placeholder image 
Donderdag 9 augustus 2018

BEIDE TEAMS WINNEN HUN WEDSTRIJD

Placeholder image
Placeholder image

Gisteren, donderdag 9 Augustus stond er een dubbele confrontatie gepland aan de Nieuwe Dijk. De 1e ploeg moest het opnemen tegen de buren van Houthalen VV. KVV trok deze wedstrijd aan het langste eind en won uiteindelijk met 2 - 1.

De 2e ploeg moest normaal gezien ook een wedstrijd spelen tegen Houthalen maar die kon op vraag van onze buren niet doorgaan wegens te veel afwezigen. Er werd dan gezocht naar een eventuele nieuwe tegenstander en die werd ook gevonden. Onze symphatieke dorpsgenoten RP Products toonden zich bereid om tegen onze 2e ploeg te voetballen. Beide ploegen maakten er een doelpuntrijke wedstrijd van. Ze scoorden samen 10 keer. Het was uiteindelijk onze 2e ploeg die met net iets meer trefkracht de wedstrijd won met 6 - 4.

Dit weekend zijn er nog 2 wedstrijden voor KVV. Zaterdag is er de 1e editie van de Gemeentelijke Ontmoetingsdag op het terrein van de Wieze Boys. Daar speelt om 16 uur KVV tegen de Wieze Boys.
Zondag is er dan nog de 3e ronde van de Beker van het Gewest. We ontvangen dan aan de Nieuwe Dijk Thes Sport C. De aftrap is voorzien om 18 uur.

Onze Partners